Babyudstyr

Babyudstyr – hvad skal man have? Det er et godt spørgsmål, som vi vil forsøge at besvare.

Der findes et hav af udstyr til baby, men heldigvis kan man godt købe meget af det brugt og på den måde spare en masse penge.

Alt i babyudstyr

Når man snakker babyudstyr liste kan man heller ikke helt komme uden om noget så smart som Baby Bed Blocks. Med Bed Blocks kan man hæve hovedgærdet på tremmesengen, hvis din baby eller dit barn er forkølet og snottet.

Vi kender alle Storm P løsningen med at bruge telefonbøger og lignende til at hæve tremmesengen, dette er ikke længere nødvendigt. Med Bed Blocks senge klodser kan man hæve sengen med de 6 klodser som er med i kassen. Man kan vælge at bruge en senge klods eller 2 og 3 afhængigt af hvor meget tremmesengen skal hæves.

Børnetøj og babyudstyr: Find 675 børnetøjsbutikker online

Et andet genialt babyprodukt er Brio Bed Rockers som på simpel vis forvandler din tremmeseng til en vugge på få minutter. Man sætter ganske enkelt Brio Bed Rocker med de indbyggede fjedre under benene på tremmesengen og vupti så har man en vugge. På den måde sparer man udgiften til en vugge, som godt kan løbe op i mange penge med vuggemontering, madras og deslignende.

Kæmpe udvalg af billigt babyudstyr, klik her

En bestseller inden for babyudstyr er bl.a. Avent sutteflaske uden BPA. BPA er et hormon forstyrrende stof som ikke længere må forefindes i sutteflasker og sutter m.m. Med Avent sutteflasker er man sikker på at få en sutteflaske som er fuldstændig fri for alle giftige stoffer. Udover det har Philips Avent lavet det så smart, at de forskellige sutteflasker alle passer til de forskellige Philips Avent brystpumper.

En Avent brystpumpe til baby er en af de mest populære og solgte brystpumper på markedet og fås både som manuel og elektrisk brystpumpe. Har man behov for at malke ud, hvis man har for meget mælki brysterne, så kan en billig brystpumpe fra Avent helt sikkert være løsningen på problemet.

Løbecykel

Noget andet babyudstyr som bestemt også er værd at nævne er en løbecykel i enten træ eller metal. En løbecykel er noget af det bedste babyudstyr til at forbedre barnets motorik samt balanceevne. Der er ingen pedaler eller større hjul på en løbecykel og barnet skal derfor koncentrere sig 100% på at holde balancen hvilket derfor også forbedrer barnets koncentrationsevne. Hos Babyland.dk finder du forskellige løbecykler i træ og metal som er bedst i test.

Barnets bog hører til blandt de mest solgte børnebøger eller babybøger i Danmark. Med barnets bog kan man gemme de glade og søde minder fra baby bliver født og mange år frem. Start med at skrive om de første plukveer til turen ind på hospitalet og hvem der besøgte jer derinde. Når så baby bliver født kan I skrive i barnets bog om det første smil, den første tand osv. osv.

Der er ligeledes mulighed for at sætte billeder ind samt lade familie og venner skrive i den. Desværre er det jo sådan at i vores travle hverdag går vi let hen og glemmer alle disse søde og herlige minder fra den gang vores børn var små, men med barnets bog kan man forevige alle disse herlige og glade minder og når så barnet bliver større kan I sammen kigge i den og more jer.

Er du på jagt efter de kendte mærker indenfor bedste babyudstyr, så er Babyland.dk det rette sted at handle ind. Babybutikken forhandler udelukkende kvalitets mærker, såsom Philips Avent, Pigeon, Voksipose, Medela, Recaro, Smallstuff, Sebra og mange mange andre mærker.

Rul til toppen