Nedenstående artikel kan indeholde betalte links

Gratis babypakker til din baby

Mange af de ting, du kommer til at mangle som nybagt forældre, er mulig at få gratis. Og det er med at udnytte dette og bestille de gratis babypakker, som du lige nu kan få i 10 forskellige butikker.

Som nybagt forældre er der mange ting man skal have fat i også flere ting end man måske går og tænker på op til fødslen. Mange af producenterne giver gratis babypakker til forældre blot man bestiller dem.

Udover at der er penge at spare giver det også den fordel at man får prøvet forskellige mærker. Skulle man stå i en sen nattetime og baby har fået en rød numse, så er man glad for at man har en lille tube salve i en af sine startpakker. Det er muligt at få fingre i alle mulige babypakker indeholdende alt fra bleer, blespande, cremer, salver, olier og meget mere.

Få gratis babypakker her

Gratis babybox fra BabySam
Babysam har en gratis babypakke til dig, som er gravid, og som bor i Danmark. Den gratis babypakke indeholder blandt andet bleer, hagesmæk, ammeindlæg, vaskeservietter, blade og så en stor og dejlig blespand. Alt dette i en gratis babypakke fra BabySam. Bestil her.

Startpakke fra Rema 1000
Rema 1000 har også fået lavet en baby startpakke. Bestil her.

Barselspakke fra Matas
Matas har også en gratis babypakke til alle gravide. Indholdet i denne gratis pakke kan variere men indeholder generelt forskellige plejeprodukter, bleer, vaskeservietter og typisk også nogle brochurer eller bøger. Bestil her.

Ønskeboksen
Ønskeboksen fra Ønskebørn er en gratis babypakke, som indeholder mange gode og brugbare produkter. Pakken indeholder blandt andet sut og sutteklud fra Philips Avent. En sutteklud, ammeindlæg fra MAM, “Baby on board” skilt fra Maxi Cosi samt mange andre nyttige produkter. Bestil her.

Lidl babypakke
Den gratis babypakke fra Lidl indeholder alverdens gode sager som bleer og plejeprodukter fra deres egen produktserie “Lupilu”. Babystartpakken er ideel til vordende og nybagte forældre med børn op til maks. 6 måneder. Bestil her.

Skoringen babypakke

Skoringens babypakke indeholder mange lærke kvalitetsprodukter til baby. Pakken indeholder blandt andet bløde strømper, krammebold, sutteklud, lækre skindfutter og en 10% voucher til butikken. Bestil her.

Gratis babypakke fra Salling

Salling tilbyder en gratis babypakke, som er ganske populær. Pakken indeholder produkter fra Bobles, Wheat, Bloomingville, MarMar, Popupshop, Hummel, Molo, Green Rubber Toys, Sebra og JOHA. Bestil her.

Name IT startpakke

Det særlige ved den gratis startpakke fra Name IT er, at den er en overraskelse, men den har en værdi af mere end 300 kr. Bestil her.

Gratis baby-startpakke fra PhotoCare

Startpakken fra PhotoCare indeholder et gavekort til fotografering i studie, gavekort til print af 50 stk. 10 x 15 cm. samt gavekort på 100 kr. til Cewe fotobog. Bestil her.

Føtex babypakke

I den gratis babypakke fra Føtex får de flere gode ting fra Føtex´ egne brands som “Levevis og “Vores”. Du får alt lige fra bleer, vådervietter, bodystocking, bleposer, sut og creme. Bestil her.

Bogklubber

Der er også mange tilbud at hente på nettet, bogklubber er helt fantastiske til at give gode tilbud. De har en stor erfaring i at tilbyde de bøger til nybagte forældre, som giver den bedste vejledning om et specifikt emne. Det kan også blot være at få nogle sangbøger og/eller gode og varierende bøger til godnatlæsningen.

Sidder du inde med nogle gode steder at få gratis babypakker, så skriv dem venligst her i bunden som en kommentar, så kan andre få glæde af dem

Gratis babypakker til din baby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen